Toprak kayması Haberleri

toprak kayması haberleri ve güncel toprak kayması gelişmeleri, toprak kayması ile ilgili tüm video, toprak kayması fotoğrafları ve toprak kayması haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


YEREL

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde meydana gelen toprak kaymasından bir ev etkilendi.

EKOLOJİ-ÇEVRE

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki; İstanbul’daki toprak kaymasına ilişkin "14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık" dedi. Ülkenin...

Genel

İstanbul Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında 14 ev etkilendi, 70 kişi tahliye edildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

YEREL

Çanakkale'de su kanalı açma çalışması sırasında 2 kişinin öldüğü toprak kaymasıyla ilgili kepçe operatörü gözaltına alındı.

DÜNYA

Endonezya'nın Sulawesi Adası'nda dün meydana gelen toprak kaymasında yaşamını yitirenlerin sayısı 18'e çıktı, 2 kişiden haber alınamıyor.

YEREL

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, hızlı tren hattı şantiyesinde kayan toprağın altında kalan 2 işçi öldü.

GÜNDEM

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, hızlı tren hattı şantiyesinde kayan toprağın altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Endonezya'nın Sumatra Adası'nı vuran sel ve toprak kayması nedeniyle yaşamını yitirenlerin sayısının 26'ya yükseldiği bildirildi.

GÜNDEM

Erzincan İliç'te bulunan Kanadalı Anagold şirketine ait alanda siyanürlü toprak kaymasına ilişkin iki mühendis tutuklandı.

DÜNYA

Brezilya'nın Rio de Janeiro eyaletinde şiddetli yağmurların yol açtığı sel ve toprak kayması nedeniyle ilk belirlemelere göre 8 kişi yaşamını...

GÜNDEM

İliç’te meydana gelen altın madenindeki faciaya ilişkin görevli mühendislerin ifadelerine göre şirketin gerekli iki radar ve robotik cihazı almadığı belirlendi.

DÜNYA

Afganistan'ın Nuristan ve Pençşir vilayetlerinde şiddetli kar yağışının ardından meydana gelen toprak kayması ve çığ düşmesi sonucu en az 27...