Silahlı saldırı Haberleri

silahlı saldırı haberleri ve güncel silahlı saldırı gelişmeleri, silahlı saldırı ile ilgili tüm video, silahlı saldırı fotoğrafları ve silahlı saldırı haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


YEREL

İstanbul'da seyir halindeki otomobile silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı

DÜNYA

Rusya'nın başkenti Moskova'daki bir konser salonuna silahlı kişilerce düzenlenen saldırıda, çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.

GÜNDEM

Yeniden Refah Partisi’nin seçim irtibat bürosu önündeki aracına silahlı saldırı düzenlendi. Araca üç mermi isabet etti, yaralanan olmadı.

Genel

Meksika'nın Michoacan eyaletinde, bir belediye başkan adayı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

DÜNYA

Burkina Faso'da bir kiliseye pazar ayini sırasında silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda en az 15 kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

ABD'nin Missouri eyelatine bağlı Kansas City şehrinde, Super Bowl olarak anılan Amerikan futbolu şampiyonluk kutlaması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda yaralananların...

YEREL

Adana Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Samet Güdük tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatın kaybetti.

YEREL

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Özel Kalem Müdür Vekili Samet Güdük'ün hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

YEREL

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda silahlı saldırı geçerleştirildiği bildirildi.

DÜNYA

Gürcistan'ın Rustavi kentindeki pazar yerinde düzenlenen silahlı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

YEREL

Kayseri'de silahlı saldırıya uğrayan gazeteci hastanede tedavi altına alındı.

GÜNDEM

Sarıyer'de bir kişinin hayatını kaybettiği Santa Maria Kilisesi'nde yapılan silahlı saldırı güvenlik kamerasınca kaydedildi.