Sıcaklık Haberleri

sıcaklık haberleri ve güncel sıcaklık gelişmeleri, sıcaklık ile ilgili tüm video, sıcaklık fotoğrafları ve sıcaklık haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA
DÜNYA

Sıcaklıkların arttığı Yunanistan'da uzmanlar orman yangını tehlikesine karşı uyarıda bulunurken ülkenin farklı noktalarında küçük çaplı orman yangınları başladı.

TOPLUM & YAŞAM
TOPLUM & YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günlük tahminine göre Marmara, İç Anadolu ve Karadeniz'de sabah ve gece saatlerinde sis ve pus bekleniyor.

TOPLUM & YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günlük hava durumu tahminine göre Marmara ve Akdeniz'in iç kesimlerinde sıcaklık 4 ile 8 derece arasında düşecel.

TOPLUM & YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı değerlendirmelere göre bugün sabah ve akşam saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç...

TOPLUM & YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son dava durumu tahminlerine göre Marmara'da sabah ve gece saatlerinde sis bekleniyor.

TOPLUM & YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu tahminlerine göre Doğu Anadolu ve Karadeniz'de sağanak yağış bekleniyor.

TOPLUM & YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün ölçümlerine göre bugün hava nasıl olacak, işte 30 Ekim Pazar günü hava durumu tahminleri.

TOPLUM & YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son değerlendirmelere göre 29 Ekim Cumartesi günü ülke genelinde olumsuz hava olayları beklenmiyor, sıcaklık mevsim normallerinde...

TOPLUM & YAŞAM

Meteoroloji 4. Bölge Müdürü açıkladı: Antalya’da 1940 yılından bu yana dün 40,4 santigrat dereceyle ekim sıcaklık rekoru kırıldı.

DÜNYA

Rekor seviyede sıcaklıkların görüldüğü Avrupa'nın gelecek günlerde yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altına gireceği aktarıldı.