Saldırı Haberleri

saldırı haberleri ve güncel saldırı gelişmeleri, saldırı ile ilgili tüm video, saldırı fotoğrafları ve saldırı haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Rusya Soruşturma Komitesi Başkanı Aleksandr Bastrıkin, Moskova’daki saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 3'ü çocuk toplam 139’a çıktığını bildirdi.

DÜNYA

Rusya'nın bu sabah Ukrayna'nın başkenti Kiev'e balistik füzelerle saldırdığı bildirildi.

DÜNYA

Rusya'nın Moskova'daki IŞİD saldırılarının failleri olarak gözaltına alındıklarını duyurduğu zanlılardan Saidakrami Murodalii Rachabalizoda ile Dalerdjon Barotovich Mirzoyev mahkemeye çıkarıldı.

DÜNYA

Saldırılarda onlarca Filistinlinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı belirtildi

DÜNYA

Rusya Soruşturma Komitesi, Moskova’daki silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 137’ye çıktığını bildirdi.

DÜNYA

Rusya'yı kana bulayan terör saldırısını gerçekleştiren saldırganlardan birinin sorgusunda endişe yaratan cevaplar çıktı.

DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nde yardım bekleyen Filistinlileri hedef alan saldırısında 19 kişi yaşamını yitirdi, 23 kişi yaralandı.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM), Rusya'nın başkenti Moskova'da bir konser salonuna yönelik saldırıya ilişkin gelen haberlerin üzüntüyle karşılandığını bildirdi.

DÜNYA

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rusya'nın Ukrayna topraklarına 60'tan fazla "Şahed" tipi insansız hava aracı (İHA) ve yaklaşık 90 çeşitli...

DÜNYA

Rusya'nın sabaha karşı Ukrayna'nın başkenti Kiev'e seyir ve balistik füzelerle saldırdığı, hava saldırısı alarmının 3 saat sürdüğü bildirildi.

GÜNDEM

İzmir'de Halkapınar Aktarma Merkezi önünde yaşanan silahlı saldırıda 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.

SİYASET

Özgür Özel'in Karadeniz Programı için hazırlanan seçim otobüsü Trabzon'da taşlı saldırıya uğradı.