Rusya Haberleri

rusya haberleri ve güncel rusya gelişmeleri, rusya ile ilgili tüm video, rusya fotoğrafları ve rusya haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Rusya'ya ait savaş uçağının Kırım açıklarında düştüğü bildirildi.

DÜNYA

Rusya lideri Putin, "Ukrayna F-16’ları üçüncü ülkelerin havaalanlarında meşru hedefimiz olacak” dedi.

DÜNYA

Tacikistan vatandaşı Şemseddin Ferridun'un, şubat ayında dört gece İstanbul Şişli’de bir otelde konakladığı ve daha sonra otelden ayrılıp Başakşehir’de bir...

DÜNYA

Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Nikolay Patruşev, Moskova'da IŞİD'in üstlendiği konser salonuna düzenlenen saldırının arkasında işgal ettiği Ukrayna'nın olduğunu öne sürdü.

DÜNYA

Rusya'nın başkenti Moskova'daki "Crocus City Hall" konser salonunda düzenlenen terör saldırısıyla ilgili 1 kişi daha tutuklandı.

DÜNYA

Rusya Soruşturma Komitesi Başkanı Aleksandr Bastrıkin, Moskova’daki saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 3'ü çocuk toplam 139’a çıktığını bildirdi.

DÜNYA

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Moskova'daki terör saldırısıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirterek, saldırıyı düzenleyen örgütle ilgili kolluk kuvvetlerinden gelecek bilgiyi beklemek...

DÜNYA

Rusya'nın bu sabah Ukrayna'nın başkenti Kiev'e balistik füzelerle saldırdığı bildirildi.

DÜNYA

Rusya'nın Moskova'daki IŞİD saldırılarının failleri olarak gözaltına alındıklarını duyurduğu zanlılardan Saidakrami Murodalii Rachabalizoda ile Dalerdjon Barotovich Mirzoyev mahkemeye çıkarıldı.

DÜNYA

Rusya Soruşturma Komitesi, Moskova’daki silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 137’ye çıktığını bildirdi.

DÜNYA

Rusya'yı kana bulayan terör saldırısını gerçekleştiren saldırganlardan birinin sorgusunda endişe yaratan cevaplar çıktı.

DÜNYA

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Rusya'nın başkenti Moskova'daki terör saldırısını kınadı.