Refah Haberleri

Refah haberleri ve güncel Refah gelişmeleri, Refah ile ilgili tüm video, Refah fotoğrafları ve Refah haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

İsrail Savaş Kabinesi'nin Gazze Şeridi'nde yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı Refah'a olası kara saldırısını görüşmek için toplandığı belirtildi.

DÜNYA

İsrail’in, İran’ın saldırısına yanıt verme konusunu değerlendirirken Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah’a yönelik kara operasyonu başlatma planlarını ertelediği bildirildi.

DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde düzenlediği hava saldırılarında 11 sivilin hayatını kaybettiği bildirildi.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM), Gazze'ye insani yardım girişleri değerlendirilirken sadece yardım tırı sayısına bakmanın yeterli olmadığını, Gazze içinde yardım dağıtımı konusunda...

DÜNYA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ülkesinin saldırılarından kaçan 1,5 milyon Filistinlinin sığındığı güneydeki Refah’a kara saldırısı için tarih belirlendiğini belirtti.

DÜNYA

İsrail, Gazze'nin güneyindeki Refah'a düzenlediği hava saldırısında 8 Filistinliyi öldürdü

DÜNYA

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile yaptığı görüşmede, İsrail'in Refah kentine yönelik "kara operasyonuna" alternatiflerin...

DÜNYA

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde bir eve düzenlediği bombalı saldırıda 15 Filistinlinin öldüğü, onlarca kişinin yaralandığı bildirildi.

ORTADOĞU

Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail ordusunun Gazze'nin güneyindeki Refah kentine "herhangi bir duyuru yapmadan ve kimseden izin beklemeden" saldırı başlattığını açıkladı.

DÜNYA

İsrail savaş uçaklarının, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'ın çeşitli bölgelerine düzenlediği hava saldırılarında aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu 14 Filistinli...

DÜNYA

Mısır, İsrail'in, Gazze Şeridi'nin güneyinde, saldırılardan kaçan binlerce insanın sığındığı Refah kentine kara saldırısı başlatmasının "vahim insani sonuçları" olacağını belirtti.

DÜNYA

İsrail Başbakanlık Basın Ofisi, savaş kabinesi toplantısının ardından Hamas'ın teklifinin reddine ve Refah'a saldırı onayına ilişkin açıklama yaptı.