Mühimmat Haberleri

mühimmat haberleri ve güncel mühimmat gelişmeleri, mühimmat ile ilgili tüm video, mühimmat fotoğrafları ve mühimmat haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Norveç Başbakanı Jonas Gahr Store, Çekya'nın Ukrayna'ya mühimmat sağlanması için başlattığı girişime 153 milyon dolar tahsis edeceklerini bildirdi.

DÜNYA

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, ülkesinde yüksek hassasiyetli mühimmatın üretimini arttırma ve bunları modernleştirme talimatı verdi.

DÜNYA

AB Konseyi ve Avrupa Parlamentosunun mühimmat artırımı konusundaki yasal düzenleme üzerinde anlaşmaya vardığı bildirildi.

YEREL

Konya'nın Karapınar ilçesinde arazide bulunup yaylaya getirilen mühimmatın patlaması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

DÜNYA

Avrupa Birliği (AB), "Avrupa Barış Fonu" adlı mali araç kapsamında Ukrayna'ya yönelik mühimmat desteği için 1 milyar avroluk tedbiri kabul...

DÜNYA

Rus güvenlik şirketi Wagner’in kurucusu Yevgeniy Prigojin, mühimmat verilmediği için öldürüldüklerini belirttiği savaşçıların görüntüsünü yayımlayıp Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu...

DÜNYA

Avrupa Birliği (AB), üye ülkelerde askeri mühimmat üretimini artırmak için firmalara 500 milyon avro mali destek vermeye hazırlanıyor.

DÜNYA

Pentagon'dan sızdırılan gizli belgeler, Güney Koreli üst düzey yetkililer arasında Ukrayna'ya mühimmat satışına ilişkin endişeleri içeren görüşmeleri ifşa etti.

DÜNYA

İngiltere, Ukrayna'ya zayıflatılmış uranyumlu mühimmat sağlayacağı açıklamasına tepki gösteren Rusya'yı "dezenformasyon yapmakla" suçladı.