Minibüs Haberleri

minibüs haberleri ve güncel minibüs gelişmeleri, minibüs ile ilgili tüm video, minibüs fotoğrafları ve minibüs haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, bin 803 minibüs ve 322 dolmuşun taksiye’ dönüşümü için düzenlenen kura çekim töreninde...

YEREL

İstanbul'da bin 803 minibüs ve 322 dolmuşun taksiye dönüştürülmesi için başvurular 16 Ocak itibarıyla başlıyor. Başvurular, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)...

GÜNDEM

İBB'nin sorunların çözümü için attığı adım ile birlikte 750 minibüs ve 250 dolmuş taksiye dönüştürüldü.

GÜNDEM

Konya'nın Seydişehir ilçesinde çoban tarafından yolun karşısına geçirilmek istenen koyun sürüsüne çarpan minibüsteki 6 kişi yaralandı, 34 koyun öldü.

GÜNDEM

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında kabul edilen 750 minibüs ve 250 dolmuşun taksiye dönüşüm süreci başladı.

GÜNDEM

Aksaray’da mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüsün sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si...

GÜNDEM

Bartın'da, maden işçilerini taşıyan minibüsün yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp, devrilmesi sonucu 11 işçi yaralandı.

GÜNDEM

Bolu'da işçi servisi ile TIR'ın çarpışması sonucu 13 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, aynı istikamete giden otomobile arkadan çarptıktan sonra savrularak refüjü aşıp karşı şeride geçti.

GÜNDEM

Ergene ilçesinde yük treninin hemzemin geçitte minibüse çarpması sonucu 6 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi.

GÜNDEM

İstanbul'da Florya Çekmece İstanbul Caddesinde otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Gaziantep'te, tarım işçilerini taşıyan minibüse TIR çarptı. Kazada minibüsteki 3 işçi yaşamını yitirdi, 15 kişi de yaralandı.