Kongo Demokratik Cumhuriyeti Haberleri

Kongo Demokratik Cumhuriyeti haberleri ve güncel Kongo Demokratik Cumhuriyeti gelişmeleri, Kongo Demokratik Cumhuriyeti ile ilgili tüm video, Kongo Demokratik Cumhuriyeti fotoğrafları ve Kongo Demokratik Cumhuriyeti haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin (KDC) doğusundaki Ituri eyaletinde maden sahasına saldıran isyancılar, 12 madenciyi öldürdü ve 16 kişiyi de kaçırdı.

DÜNYA

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nin (KDC) Kuzey-Kivu eyaletinde mülteci kampına düzenlenen bombalı saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, birçok kişi yaralandı.

DÜNYA

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nin (KDC) doğusundaki Kuzey-Kivu eyaletinde isyancı grubun havan toplarıyla düzenlediği saldırıda en az 19 sivil yaşamını yitirdi, 27...

Genel

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 3 milletlerarası anlaşma, Resmi Gazete'de yayımlandı.

DÜNYA
DÜNYA
DÜNYA
DÜNYA
DÜNYA
DÜNYA
DÜNYA
DÜNYA

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin (KDC) doğusundaki Kuzey-Kivu eyaletinde Birleşmiş Milletler (BM) İstikrar Misyonuna (MONUSCO) ait 2 konvoy silahlı saldırıya uğradı.