Kenya Haberleri

Kenya haberleri ve güncel Kenya gelişmeleri, Kenya ile ilgili tüm video, Kenya fotoğrafları ve Kenya haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Kenya'da meydana gelen helikopter kazasında Genelkurmay Başkanı Francis Ogolla ve 10 askeri personelin hayatını kaybettiği bildirildi.

DÜNYA

Kenya'da şiddetli yağışların neden olduğu sellerde 11 kişi yaşamını yitirdi.

DÜNYA

Kenya'da sağlık çalışanlarının, ücretlerinin artırılması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi talebiyle başlattıkları grev sürüyor.

DÜNYA

Kenya'da grevdeki sağlık çalışanları, ücretlerinin artırılması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi talebiyle gösteri düzenledi.

DÜNYA

Kenya'nın başkenti Nairobi'de iki uçağın havada çarpışması sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

DÜNYA

Kenya'da yaşanan sırtlan saldırısında 1 üniversite öğrencisinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı bildirildi.

DÜNYA

Kenya'nın başkenti Nairobi'de gaz patlaması sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişinin yaşamını yitirdiği, yaklaşık 200 kişinin de yaralandığı bildirildi.

DÜNYA

Kenya'da elektronik cihazlar ve cep telefonu üretiminde kullanılan koltan (kolumbit-tantalit) madeni keşfedildi.

Genel

Kenya'da 400'den fazla müridinin ölümüne yol açan "açlık tarikatı" lideri Paul Mackenzie, iki hafta içinde suçlama yapılmazsa serbest kalacak.

DÜNYA

Kenya'da Rift Vadisi bölgesinde meydana gelen trafik kazasında 15 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Genel

Kenya, ülkeye girişte vize muafiyetinin başladığını duyurdu.

DÜNYA

Kenya'da kasım ayı ortasından bu yana etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısının 160'a yükseldiği bildirildi.