İngiltere Haberleri

İngiltere haberleri ve güncel İngiltere gelişmeleri, İngiltere ile ilgili tüm video, İngiltere fotoğrafları ve İngiltere haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Yemen'deki Husiler, ABD ve İngiltere hava kuvvetlerinin sahil kenti Hudeyde'ye 5 saldırı düzenlediğini duyurdu.

DÜNYA

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, "Eğer (Rusya Devlet Başkanı) Vladimir Putin (Ukrayna’dan ziyade) başka bir devleti ele geçirmeye karar verirse...

EKONOMİ

İngiltere'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), ocakta yıllık bazda yüzde 4 arttı ve aralıktaki seviyesine göre değişiklik göstermedi.

DÜNYA

İngiltere'de ana muhalefetteki İşçi Partisi, Graham Jones'un milletvekili adaylığını İsrail'le ilgili yorumları nedeniyle askıya aldı.

EMEK DÜNYASI

İngiltere'de dört yemek ve market siparişi uygulamasına bağlı kuryeler, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 5 saatliğine iş bırakma eylemi yapacak.

SPOR

İngiltere Premier Lig'in 23. haftasında oynanan 10 maçta atılan 45 golle 20 takımlı ligin haftalık gol rekoru kırıldı.

DÜNYA

Yemen'deki İran destekli Husiler, ABD ile İngiltere'nin ülkenin kuzeybatısındaki Sada kentine hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.

DÜNYA

Yemen'deki İran destekli Husiler, ABD ile İngiltere'nin ocak ayından bu yana Yemen'e 300 hava saldırısı gerçekleştirdiğini duyurdu.

DÜNYA

Yemen'deki İran destekli Husiler, ABD ve İngiltere'nin ülkenin Sada ve Hudeyde kentlerine 15 hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.

DÜNYA

Yemen'deki İran destekli Husiler, Kızıldeniz'de İsrail limanlarına doğru yol alan ABD'ye ait bir ticari gemiyi vurduklarını duyurdu.

EKONOMİ

Avrupa’da borsalar, haftanın üçüncü işlem gününü karışık seyirle tamamladı.

AVRUPA

Avrupa borsaları haftanın ikinci işlem gününü yükselişle tamamladı.