Iftar Haberleri

iftar haberleri ve güncel iftar gelişmeleri, iftar ile ilgili tüm video, iftar fotoğrafları ve iftar haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


BİLECİK

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, Aşağıköy Mahallesi sakinleriyle iftar programında buluştu.

AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında kentin farklı noktalarında düzenlediği iftar programlarına devam ediyor. 

İZMİR

Karabağlar Belediyesi, her Ramazan ayında düzenlediği geleneksel iftar yemeklerinde son olarak ilçe protokolünü aynı sofrada buluşturdu.

AYDIN

Kuşadası Belediyesi tarafından kentin farklı noktalarında kurulan iftar sofralarının son adresi Hacıfeyzullah Mahallesi oldu. Başkan Ömer Günel'in de katıldığı iftar...

AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu geleneksel iftar sofraları, binlerce Aydınlı'yı bir araya getirmeye devam ediyor.

BİLECİK

Bilecik Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, mahalle ve köy muhtarları ile düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

AYDIN

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında kentin birçok noktasında düzenlediği iftar programlarına devam ediyor.

AYDIN

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent...

TEKİRDAĞ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Meclisi üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Genel
Genel
MUĞLA

Marmaris Belediyesi tarafından verilen iftar yemeklerinin dün akşamki adresi Selimiye Mahallesi oldu.