İbrahim Tatlıses Haberleri

İbrahim Tatlıses haberleri ve güncel İbrahim Tatlıses gelişmeleri, İbrahim Tatlıses ile ilgili tüm video, İbrahim Tatlıses fotoğrafları ve İbrahim Tatlıses haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


GÜNDEM

Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlıses ile mahkemelik oldıu. Çiğköfte şubeleriyle başlayan tartışmada Ahmet Tatlıses, babasına sert sözler söyledi.

GÜNDEM
MUĞLA

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kazanın ardından Acıbadem Bodrum Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alınmıştı. Ünlü sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, trafik kazası geçiren sanatçı İbrahim Tatlıses’i telefonla arayarak 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.

GÜNDEM

Sanatçı İbrahim Tatlıses, Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında araçta sıkıştı. Tatlıses'in araçtan çıkarıldığı ve ayağında iki kırık olduğu belirtilmişti. Sağlık durumunun...

GÜNDEM

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Bodrum Yalıkavak'ta trafik kazası geçirdi. Araçta sıkıştığı öğrenilen Tatlıses'i kurtarmak için bölgeye çok sayıda ekip gönderildi.

GÜNDEM

Şarkıcı Onur Akay, internet sitesinde yazdığı yazıda İbrahim Tatlıses’in, Star TV'de sezon finali yapan İbo Show isimli programının eylül ayında...

GÜNDEM
TOPLUM & YAŞAM

İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses arasındaki ‘kasa boşaltma’ tartışması yargıya taşındı. Oğlu, İbrahim Tatlıses’e vasi atanması için dava açtı.

GÜNDEM

AKP’li Şanluurfa Haliliye Belediyesi, türkücü İbrahim Tatlıses'in doğduğu evin müzeye dönüştürülmesi için bir milyon TL harcayacak.

TOPLUMSAL CİNSİYET

Bu yıl 47.'si düzenlenen Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'ne denk gelen ödül...

TOPLUM & YAŞAM

İbrahim Tatlıses, Tatlıses TV eski Genel Müdürü Fulya Akbay'ı tehdit ettiği iddiasıyla 2 ay 15 gün hapis ve 740 lira...