Husi Haberleri

Husi haberleri ve güncel Husi gelişmeleri, Husi ile ilgili tüm video, Husi fotoğrafları ve Husi haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Yemen'deki Husiler, Kasım 2023'ten bu yana Kızıldeniz, Umman Denizi ve Hint Okyanusu açıklarında 98 gemiyi hedef aldıklarını duyurdu.

DÜNYA

ABD, Yemen'deki İran destekli Husilere ait 4 insansız hava aracını (İHA) imha ettiğini bildirdi.

DÜNYA

ABD, Yemen'deki İran destekli Husi kontrolündeki bölgelerde dört uzun menzilli insansız hava aracı sisteminin imha edildiğini bildirdi.

DÜNYA

Yemen'deki İran destekli Husiler, ABD ve İngiltere'nin ülkenin batısındaki Hudeyde kentinde bulunan havalimanını 3 saldırı ile hedef aldığını duyurdu.

DÜNYA

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yemen'deki İran'ın desteklediği Husilerin kontrolünde bulunan bölgelerden "USS Carney" isimli muhribine fırlatılan bir gemi savar balistik...

DÜNYA

ABD ve İngiltere, müttefiklerinin desteğiyle Yemen'de 18 Husi hedefini vurdu.

DÜNYA

Husiler, ABD ve İngiltere'nin, ülkenin batısındaki Hudeyde kentine saldırı düzenlediğini duyurdu.

DÜNYA

ABD, Yemen'deki İran destekli Husi kontrolündeki bölgelerde bulunan patlayıcı yüklü insansız su üstü araçlarına yönelik saldırı düzenlendiğini duyurdu.

DÜNYA

ABD, Yemen'deki İran destekli Husiler tarafından Aden Körfezi'ne doğru fırlatılan gemisavar balistik füzenin ve İran yapımı üç insansız hava aracının...

DÜNYA

Yemen'deki Husiler, ABD ve İngiltere'ye "askeri gemilerini Kızıldeniz'den çekmeleri" çağrısında bulundu.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinde (BMGK) Yemen'deki Husilerin Kızıldeniz'deki saldırılarının acilen sonlandırılması istenilen karar tasarısı kabul edildi.

DÜNYA