Gazze Haberleri

Gazze haberleri ve güncel Gazze gelişmeleri, Gazze ile ilgili tüm video, Gazze fotoğrafları ve Gazze haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 34 bin 12'ye yükseldi.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) Sözcüsü James Elder, Gazze'de 14 binden fazla çocuğun öldürüldüğünü bildirdi.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Orta Doğu'nun felaketin eşiğinde olduğu uyarısında bulunarak, "Artık bu kanlı misilleme döngüsüne son...

DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 33 bin 970'e yükseldi.

DÜNYA

Birleşmiş Milletler (BM) Dünya Gıda Programı (WFP), nisan ayında gıda yüklü 392 tırın Gazze Şeridi'ne girdiğini duyurdu.

DÜNYA

İsrail ordusu, sabahın erken saatlerinde Gazze Şeridi’nin güneyindeki bölgeleri yoğun topçu ateşiyle vurdu.

DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine yönelik saldırısında 5'i çocuk, 2'si kadın 8 Filistinli hayatını kaybetti.

DÜNYA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar ziyaretinde Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile bir araya geldi.

GÜNDEM

Saadet Partisi’nin İsrail'e ihracat kısıtlaması ve bugüne kadar yapılan ticaretin Gazze halkına yönelik olumsuz etkilerinin tespiti için verdiği Meclis araştırma...

DÜNYA

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nde yerinden edilmiş sivillerin sığındığı okulu bombalaması sonucu 2'si çocuk 4 kişinin öldüğü, çok sayıda kişinin yaralandığı...

DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Şeyh Rıdvan Mahallesi'ne düzenlediği saldırıda 13 Filistinli hayatını kaybetti.

DÜNYA

İsrail ordusu, 24 saatten fazla süren baskın ve saldırılarının ardından Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Hanun beldesinden çekildi.