Futbol Haberleri

futbol haberleri ve güncel futbol gelişmeleri, futbol ile ilgili tüm video, futbol fotoğrafları ve futbol haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


SPOR

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında kendi sahasında VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak EMS Yapı Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

SPOR

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında yarın Macaristan'a konuk olacak. Budapeşte'de Puskas Arena'da oynanacak müsabaka, TSİ 22.45'te başlayacak

SPOR

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında kendi sahasında VavaCars Fatih Karagümrük ile karşılaşacak EMS Yapı Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

SPOR

Avrupa futbolunda ulusal ve uluslararası arenada mücadele eden 8 takım, 2023-24 sezonunu 3 ve üstü kupayla kapatma iddiasını sürdürüyor.

SPOR

Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden Fenerbahçe'de maç sonunda oyuncuların orta sahada galibiyeti kutladığı sırada bordo-mavili taraftarları sahaya girdi.

SPOR

Galatasaray bugün oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

SPOR

Fenerbahçe Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

SPOR

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasındaki Corendon Alanyaspor-Mondihome Kayserispor maçının ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

SPOR

Trabzonspor ile Fenerbahçe yarın Süper Lig'de yapacakları maçla 135. kez karşı karşıya gelecek.

YEREL

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın Mersin'de Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak.

SPOR

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.

SPOR

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde eşleştiği Olympiakos, son dönemde Yunan futboluna damga vurdu.