Fransa Haberleri

Fransa haberleri ve güncel Fransa gelişmeleri, Fransa ile ilgili tüm video, Fransa fotoğrafları ve Fransa haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ve CHP Strazburg Birliği üyeleriyle bir araya geldi.

DÜNYA

Fransa'da, İsrail ordusunda görev yapan Fransız asker hakkında ilk kez Filistinlilere işkence yaptığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu.

DÜNYA

İran'ın Paris Büyükelçisi Mohammad Amin-Nejad, ülkesinin İsrail'e hava saldırısı sonrası Fransa Dışişleri Bakanlığına çağrıldı.

DÜNYA

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İsrail'e hava saldırısı düzenleyen İran'a ait dronları Ürdün hava sahasında vurarak engellediklerini bildirdi.

DÜNYA

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (BMGK) Gazze'de acilen ateşkes talep eden kararının tüm BM üyesi...

DÜNYA

Fransa'nın güneyindeki Bordo kentinde, bıçaklı saldırı sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

SPOR

24 takımın yer aldığı EURO 2024'ün favorileri sıralandı. Türkiye, 13'üncü sırada yer aldı.

DÜNYA

Fransa'nın Val-d'Oise vilayetine bağlı Villiers-le-Bel kentinde 17 yaşındaki gence şiddet uygulayan 2 polis görevden uzaklaştırıldı.

DÜNYA

Paris'teki bir lisede yaşanan başörtüsü krizi ülkede gerilimi artırdı. Bazı öğretmen ve velilere gönderilen "kafa kesme" videoları sonrası liselere silahlı...

İNSAN HAKLARI

25 Şubat’ta Fransa’nın Strasbourg kentinde gözaltına alınan Kürt aktivist Firaz Korkmaz Türkiye’ye gönderilmek üzere Fransa tarafından sınır dışı edildi.

DÜNYA

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, 3 günlük resmi Brezilya ziyareti kapsamında, Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva ile görüştü.

DÜNYA

Fransa'da terör alarmı en üst seviyeye çıkarıldı