Esir takası Haberleri

esir takası haberleri ve güncel esir takası gelişmeleri, esir takası ile ilgili tüm video, esir takası fotoğrafları ve esir takası haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Hamas, Gazze Şeridi'nde 2 İsrailli esiri ülkelerine getirilmek üzere Uluslararası Kızılhaç Komitesi yetkililerine teslim etti.

DÜNYA

Hamas yaptığı açıklamada, İsrail güçlerinin insani aranın bir gün daha uzatılması önerisini reddettiğini bildirdi

Genel

İsrail ile Hamas arasında varılan esir takası mutabakatı kapsamında İsrail hapishanelerinden 15'i kadın, 15'i çocuk 30 esir serbest bırakıldı.

ORTADOĞU

Hamas, varılan esir takası mutabakatı kapsamında abluka altındaki Gazze Şeridi'ndeki 10 İsrailli esiri Uluslararası Kızılhaç Komitesi yetkililerine teslim etti.

DÜNYA

Hamas, esir takası mutabakatı dolayısıyla 14 İsrailli ve 3 yabancı uyruklu esiri, Uluslararası Kızılhaç Komitesi yetkililerine teslim etti.

DÜNYA

Hamas ile İsrail arasında anlaşılan 4 günlük insani ara kapsamında esir takasları üçüncü gününde devam edecek. Bugün serbest bırakılacak İsrailli...

DÜNYA

İsrail ile Hamas arasında varılan esir takası mutabakatı kapsamında bugün 42 Filistinli ve 14 İsrailli esir serbest bırakılacak.

DÜNYA

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, Batı Kudüs'te İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüştü.

DÜNYA
DÜNYA
DÜNYA
DÜNYA