Dedeoğulları Haberleri

Dedeoğulları haberleri ve güncel Dedeoğulları gelişmeleri, Dedeoğulları ile ilgili tüm video, Dedeoğulları fotoğrafları ve Dedeoğulları haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


YEREL
İNSAN HAKLARI

Dedeoğulları katliam davasını “yok hükmünde bir yargılama” şeklinde yorumlayan avukat Atilla Kart, soykırım ve insanlığa karşı suçları düzenleyen maddenin işletilmediğini...

GÜNDEM

HDP’nin, Dedeoğulları ailesinden 7 kişinin yaşamını yitirdiği katliamın araştırılması talebiyle verdiği önerge, “Elim bir hadise” diyen AKP oylarıyla reddedildi. 

GÜNDEM

Avukatlar, faillerin delilleri kararttığına vurgu yaparak, davaya saldırının soykırım veya insanlığa karşı işlenen bir suç olarak devam edilmesini talep etti.

İNSAN HAKLARI

Dedeoğulları ailesinden 7 kişinin katledilmesiyle ilgili davada, failin katliamdan sonra 155’i arayarak 35 dakika ne konuştuğu henüz bilinmiyor. Görüşmenin bir...

GÜNDEM

Dedeoğulları ailesine yönelik 7 kişinin katledildiği saldırıya ilişkin davanın duruşmasında, polis aile yakınlarına saldırdı.

GÜNDEM

Konya’da Dedeoğulları ailesinden 7 kişinin katledilmesine ilişkin açılan davanın ilk duruşması 14 Aralık’ta görülecek.

GÜNDEM

Konya'da 7 kişilik Dedeoğulları Ailesi'ni katleden katil Mehmet Altun adliyeye sevk edildi.

GÜNDEM

Dedeoğulları ailesinden 7 kişiyi katleden Mehmet Altun 6 gün sonra yakalandı.

KONYA

Konya'da Dedeoğlu ailesine saldırarak 7 kişiyi öldüren saldırganların, Mayıs ayındaki saldırıdan sonra WhatsApp grubu kurarak organize oldukları belirtildi.

KONYA

Meram ilçesinde Dedeoğulları ailesinden 7 kişinin katledildiği soruşturma kapsamında gözaltına alınan 14 kişiden 10’u tutuklandı.

KONYA

CHP’li milletvekillerinden oluşan heyet, Meram’da ırkçı saldırıda katledilen Dedeoğulları ailesini ziyaret etti.