Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Haberleri

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı haberleri ve güncel Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı gelişmeleri, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı fotoğrafları ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


ANKARA

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonda görüştüğü İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'ye Kirman'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle başsağlığı dileklerini iletti.

Genel

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi ile telefonda görüştü.

GÜNDEM
Genel

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü dolayısıyla Boğaz'da havai fişek, ışık ve dron gösterileri düzenlendi.

GÜNDEM

Görüşmede, İsrail-Filistin gerilimi çerçevesinde bölgede artan çatışmalar ele alınarak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

GÜNDEM

Erdoğan, Herzog'a sağduyuyla hareket edilmesi gerektiğini, sükunetin bir an evvel tesis edilmesinin tüm bölgenin selameti açısından büyük önem taşıdığını ifade...

GÜNDEM

Görüşmede, İsrail-Filistin gerilimi çerçevesinde bölgede artan çatışmalar ele alınd.

GÜNDEM
YEREL
GÜNDEM

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

ANKARA
ANKARA