Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haberleri ve güncel Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gelişmeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili tüm video, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunduğu Bağdat'ta Irak Cumhurbaşkanı Abdullatif Reşid ile bir araya geldi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı ve AKĞ Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Irak ziyareti dolayısıyla Cumhurbaşkanlığına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz vekalet edecek.

Genel

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü

GÜNDEM

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GÜNDEM

Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şimdi sandıklara, oylara sahip çıkma vakti. Son oy sayılana ve sonuçlar kesinleşinceye...

SİYASET

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad arasındaki olası görüşme ve...

ORTADOĞU

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, "(Türkiye’nin) Filistin davasına olan sürekli desteğinden ötürü müteşekkiriz." dedi.

DÜNYA

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

ANKARA

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama huzurunda, iki ülke arasında 6 anlaşma imzalandı.

ANKARA

Karşılama töreninde, Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Bandosu tarafından Azerbaycan Zafer Marşı da çalındı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde evi yıkılan, kullanılamaz hale gelen...