Bilecik haberleri Haberleri

bilecik haberleri haberleri ve güncel bilecik haberleri gelişmeleri, bilecik haberleri ile ilgili tüm video, bilecik haberleri fotoğrafları ve bilecik haberleri haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


BİLECİK

Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Midi Kız Voleybol Takımı, art arda 2’nci kez Türkiye’nin en iyi 32 takımının arasına...

GÜNDEM
BİLECİK

Sabiha Gökçen Çocuk Sosyal Tesisi’ndeki çalışmaları inceleyen Bilecik Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, "Çocuk Sosyal Tesisimizi 11 Nisan’da çocuklarımızın hizmetine...

YEREL

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrin çeşitli noktalarında kaldırım yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. 

YEREL
YEREL

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, marketler ile alışveriş merkezlerinde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik denetim yaptı. 

BİLECİK

Bilecik Halk Eğitim Merkezi ve Bilecik Belediyesi işbirliğinde depremzedelere gönderilmek üzere uyku tulumu dikimi yapıldı.

YEREL

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde kar yağışı aralıklarla devam ederken Pazaryeri Kaymakamlığı sürücülere uyarıda bulundu.

BİLECİK

Bilecik’te sokakta müzik yapan konservatuvar mezunu Uğurcan Ok, "Ülkemizde müziğe verilen değer bu sıralar pek artış göstermiyor, daha çok düşüşte....

BİLECİK

Bilecik Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, Osmangazi Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek, talep ve görüşlerini dinledi.

BİLECİK

Bilecik Belediyesi, Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki sokak hayvanlarını kış mevsiminde soğuktan korumak için ısıtma sistemi kurdu.

YEREL

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından 57 adet büfe, market, çiğ köfte ve fast food satış alanında kapsamlı denetim yapıldı.