Batı Şeria Haberleri

Batı Şeria haberleri ve güncel Batı Şeria gelişmeleri, Batı Şeria ile ilgili tüm video, Batı Şeria fotoğrafları ve Batı Şeria haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentinde 16 yaşındaki bir Filistinliyi öldürdü.

DÜNYA

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil kentinde dün açtığı ateş sonucu ağır yaralanan Filistinli hayatını kaybetti.

DÜNYA

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'ya düzenlendiği baskınlarda 20 Filistinliyi gözaltına aldığı bildirildi.

DÜNYA

İsrail güçlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'ya düzenlediği baskınlarda yaralanan 2 Filistinli yaşamını yitirdi.

DÜNYA

İsrail güçleri işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyinde yer alan Tubas kenti ve kentin güneyindeki El-Faria Mülteci Kampı'nda 3 Filistinliyi öldürdü,...

DÜNYA

İsrail ordusunun işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin kentinde bir araca düzenlediği hava saldırısında öldürülen Filistinlilerin sayısı 2'ye çıkarken 15 kişinin...

DÜNYA

Uluslararası Adalet Divanında (UAD) İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarındaki uygulamalarının hukuki sonuçlarının ele alındığı duruşmalarda Küba, ABD'yi, İsrail'in Gazze'deki suçlarına...

DÜNYA

İsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Cenin Mülteci Kampı'nda bir Filistinliyi öldürdü, 2 Filistinliyi yaraladı.

ORTADOĞU

İsrail özel kuvvetleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin Mülteci Kampı'nda çıkan çatışmada 3 Filistinliyi öldürdü.

DÜNYA

İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs'te gece saatlerinde düzenlediği baskınlarda 25 Filistinliyi gözaltına aldı.

DÜNYA

İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'nın belde ve şehirlerine düzenlediği baskınlarında çok sayıda Filistinliyi gözaltına aldı.

DÜNYA

Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail hükümetinin, işgal altındaki Batı Şeria'yı şiddet sarmalına sokmak için ihlallerini artırmaya devam ettiğini bildirdi.