Avusturya Haberleri

Avusturya haberleri ve güncel Avusturya gelişmeleri, Avusturya ile ilgili tüm video, Avusturya fotoğrafları ve Avusturya haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


SPOR

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları kapsamında yarın Avusturya ile deplasmanda yapacağı özel maçın hazırlıklarını tamamladı.

SPOR

A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında yarınki rakibi Avusturya ile tarihinde 17. kez karşı karşıya gelecek.

SPOR

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, özel maçta yarın Avusturya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

SPOR

A Milli Takım 2. hazırlık maçının hazırlıklarını sürdürüyor

DÜNYA

Avusturya'da, 2023'te 1302 ırkçı saldırı yaşanırken, bunların yüzde 58'i çevrim içi platformlarda gerçekleşti.

SPOR

A Milli Futbol Takımı'nın 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında 26 Mart Salı günü deplasmanda Avusturya ile oynayacağı özel maçı İtalya...

SPOR

2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Macaristan ve Avusturya ile özel maçta karşı karşıya gelecek A Milli Takım, yarın İstanbul'da toplanacak

DÜNYA

Avusturya, Birleşmiş Milletler (BM) Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansına (UNRWA) sağladığı finansal desteği askıya aldı.

DÜNYA

Avusturya Viyana'da Hamza isimli 27 yaşındaki bir Türk, 40 yaşındaki Alman nişanlısı Gundala ile evlenirken sınır dışı edildi.

DÜNYA

ABD ve Avusturya, İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de kötüleşen insani durumdan endişe duyduklarını ve sivillerin korunması gerektiğini bildirdi.

DÜNYA

Filistin'in Viyana Büyükelçisi Salah Abdel Şafi, "Bir kez daha (Avusturya) federal hükümetine sesleniyorum, tam ateşkes sağlanması talebinde bulunun" dedi.

Genel