Aşevi Haberleri

aşevi haberleri ve güncel aşevi gelişmeleri, aşevi ile ilgili tüm video, aşevi fotoğrafları ve aşevi haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


YEREL

Son günlerde öğrenci yurtlarında meydana gelen gıda zehirlenmesi haberleri sonrası, Küçükçekmece Belediyesi harekete geçti.

ANKARA
ESKİŞEHİR
YEREL

İzmit Belediyesi, depremin vurduğu Hatay’ın Defne ilçesinin ardından Kahramanmaraş Pazarcık’ta aşevi açarak sıcak yemek hizmetine başladı.

YEREL

Ataşehir Belediyesi, 6 Şubat depreminin en ağır yıkıma sebep olduğu illerden Hatay’da aşevi kurdu. Hatay’da afetzede yurttaşlara sıcak yemek dağıtacak...

BURSA

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Bademli Mahallesi Cumhuriyet Parkı’nda hazırlanan bina, ‘Hanımeli İmece Evi’ olarak hizmet vermeye hazırlanıyor. 

YEREL

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Kuyumcu Mahallesi’ne aşevi yapılması için bağışçı Kamil Daş ile protokol imzaladı. 

TOPLUM & YAŞAM

İstanbul'un Kartal Belediyesi tarafından, sosyal belediyeciliğin örneklerinden biri olarak Kartal’a kazandırılacak olan  “Aşevi ve Gıda Bankası” projesinde sona yaklaşıldı.