Arama Haberleri

arama haberleri ve güncel arama gelişmeleri, arama ile ilgili tüm video, arama fotoğrafları ve arama haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


Genel

Marmara Denizi'nde batan geminin mürettebatı için yürütülen arama çalışmaları, 10. gününde sürüyor.

YEREL

Kastamonu'da 83 ayrı suçtan 36 yıl 7 ay hapis cezasıyla 9 yıldır aranan hükümlü, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

YEREL

Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak batan ve bir kişinin cansız bedenine ulaşılan "Batuhan A" adlı kargo gemisindeki diğer...

YEREL

Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak batan 69 metre boyundaki kargo gemisinin 6 kişilik mürettebatı için kurtarma çalışması sürüyor.

Genel

Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin mürettebatından kayıp 7 kişinin bulunması için başlatılan çalışmalar iki aydan fazla süredir devam ediyor.

YEREL

Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin mürettebatından kayıp 7 kişinin bulunması için başlatılan çalışmalar 74'üncü gününde devam ediyor.

YEREL

​Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinin mürettebatından kayıp 7 kişinin bulunması için başlatılan çalışmalar 55. gününde devam ediyor.

Genel

Düzce'de kendisinden 10 gündür haber alınamayan kişinin bulunması için arama çalışması yürütülüyor.

YEREL
YEREL
YEREL
YEREL