Antrenman Haberleri

antrenman haberleri ve güncel antrenman gelişmeleri, antrenman ile ilgili tüm video, antrenman fotoğrafları ve antrenman haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


SPOR

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında 27 Nisan Cumartesi günü Beşiktaş'ı konuk edeceği karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.

YEREL

Şanlıurfalı 3 kız kardeş, gönül verdikleri judoda başarıyı birlikte yakalamaya çalışıyor.

SPOR

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında 19 Nisan Cuma günü sahasında MKE Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

SPOR

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında 13 Nisan Cumartesi günü sahasında Yılport Samsunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

SPOR

Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'de 2 Nisan Salı günü sahasında MKE Ankaragücü ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti.

SPOR

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında 17 Mart Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

SPOR

Galatasaray Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında 3 Mart Pazar günü Beşiktaş'a konuk olacağı derbinin hazırlıklarına başladı.

SPOR

Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında yarın Sakaryaspor'a konuk olacak Manisa FK, maçın hazırlıklarını tamamladı.

SPOR

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

SPOR

Beşiktaş Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında 25 Şubat Pazar günü deplasmanda İstanbulspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

SPOR

Trendyol 1. Lig'de 27 Ocak Cumartesi günü Erzurumspor FK'yi konuk edecek Manisa FK, maçının hazırlıklarına devam etti.

SPOR

Fenerbahçe Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında yarın deplasmanda RAMS Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.