Anne Haberleri

anne haberleri ve güncel anne gelişmeleri, anne ile ilgili tüm video, anne fotoğrafları ve anne haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


KONYA
HATAY

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin etkilediği Hatay'da 3 market ve 2 evleri yıkılan anne ile oğlu, ürünlerini tezgahta satmaya çalışıyor.

İSTANBUL

Küçükçekmece'de psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kadın, çıkan tartışmada yüzüne kaynar su döktüğü annesini kolundan bıçaklayarak yaraladı.

Genel
DENİZLİ
KONYA
GÜNDEM
TOPLUM & YAŞAM

Bilim insanları, ağlayan bir bebeği yatıştırmak için en iyi yöntemi bulmak amacıyla yaptıkları araştırmada en yakın cevaba ulaştıklarını söylüyor.

DÜNYA

ABD'de 2019'da yaşamını yitiren 18 aylık Ezra O'Leary'nin cinayetle suçlanan vegan annesi müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

YEREL

İstanbul'da Silivri Belediyesi tarafından, ilçede yaşayan anneler ile çocuklarının keyifli vakit geçirmeleri ve eğlenirken öğrenmeleri amacıyla düzenlenen Anne Çocuk Etkinlikleri...

GÜNDEM

Konya'da ağlayan birinci sınıf öğrencisini "Terbiyesiz; ağla ağla, seni disipline yollayacağım" diyerek azarlayan öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı.

SAĞLIK

Trabzon'da pandemi döneminde hamile anne adayı ölümlerinin 7 kat arttığını belirten Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nden Prof. Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin, tüm...