Anadolu Efes Haberleri

Anadolu Efes haberleri ve güncel Anadolu Efes gelişmeleri, Anadolu Efes ile ilgili tüm video, Anadolu Efes fotoğrafları ve Anadolu Efes haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


SPOR

Anadolu Efes, deplasmanda oynadığı rakibi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 'lık skorla mağlup etti.

SPOR

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında yarın İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz ile deplasmanda karşılaşacak.

SPOR

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 28. haftasında yarın Alman ekibi Bayern Münih ile karşılaşacak.

SPOR

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 27. haftasında yarın deplasmanda Sırbistan temsilcisi Partizan ile karşı karşıya gelecek.

SPOR

Basketbol Erkekler ING Türkiye Kupası Dörtlü Final organizasyonu yarı final ilk maçında Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka'yı 81-77 yenerek, finale yükseldi.

SPOR

Basketbol ING Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Anadolu Efes, Manisa Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak.

SPOR

Basketbolda Erkekler Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesi, yarın oynanacak 2 maçla başlayacak.

SPOR

Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 25. haftasında yarın sahasında İtalya temsilcisi EA7 Emporio Armani Milan ile karşılaşacak.

SPOR

THY Avrupa Ligi'nin 24. haftasında Anadolu Efes, Litvanya'nın Zalgiris ekibine deplasmanda 96-70 mağlup oldu.

SPOR

Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 24. haftasında yarın deplasmanda Litvanya temsilcisi Zalgiris'le karşılaşacak.

SPOR

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nin 20. haftasında yarın deplasmanda Yunanistan ekibi Panathinaikos ile karşılaşacak.

SPOR

Temsilcimiz Anadolu Efes, Almanya deplasmanında Bayern Münih'e kaybetti.