Almanya Haberleri

almanya haberleri ve güncel almanya gelişmeleri, almanya ile ilgili tüm video, almanya fotoğrafları ve almanya haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Çiftçilerin vergi muafiyetinin kaldırılmasının gündeme getirilmesinin ardından Alman çiftçiler, konvoy düzenledi. Eylemde hükümetin tarım politikası eleştirildi.

DÜNYA

Almanya'da muayenehanelerde çalışan sağlık personeli ücret artış talebiyle "uyarı grevi" yaptı.

DÜNYA

Almanya'nın Ukrayna'ya yeni bir askeri yardım paketi hazırlığında olduğu bildirildi.

DÜNYA

Almanya'da hava yolu şirketi Lufthansa'nın yer hizmetleri çalışanlarının, ücret konusundaki anlaşmazlık nedeniyle 7 Şubat'ta uyarı grevi düzenleyeceği bildirildi.

DÜNYA

Baltık Denizi üzerinde uluslararası hava sahasında uçan bir Rus keşif uçağının Alman Hava Kuvvetleri'nde alarma neden olduğu bildirildi.

DÜNYA

Alman ekonomisinin, geçen yılın son çeyreğinde beklentiyle uyumlu şekilde yüzde 0,3 daraldığı belirtildi.

DÜNYA

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Almanya'nın, 2014'te Kırım'a yönelik politikasının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

DÜNYA

Alman Makinistler Sendikası (GDL), Alman Demiryolları (Deutsche Bahn) ile yapılan ücret artışı görüşmelerinin bir kez daha başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından son...

DÜNYA

Almanya'nın Köln kentinde ırkçılığa ve aşırı sağa karşı düzenlenen gösteriye yaklaşık 30 bin kişi katıldı.

DÜNYA

Hamas Hareketi, Almanya'nın İsrail'e yaklaşık 10 bin adet tank mühimmatı gönderme planını, "Gazze Şeridi'nde Filistinlilere karşı yürütülen soykırım savaşına ortak...

DÜNYA

Almanya'da yapılan bir anket, halkın çoğunluğunun İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını haklı bulmadığını ortaya koydu.

DÜNYA

Almanya, İran Devrim Muhafızları Ordusu tarafından Irak'ın Erbil kentine düzenlenen balistik füze saldırılarını güçlü şekilde kınadı.