Japan Times’ın haberine göre, en son 5 Haziran’da haber alınan Arano’nun ailesi 8 Haziran’da kayıp ihbarında bulunmuştu. Arano’nun bedeni 14 Haziran’da, Hiroyuki Sampei’nin villasının yakınlarında bulunan ormanda, ağaca bağlı ve çıplak bir halde hayatını kaybetmiş halde bulundu. Polisler 14 Haziran’da bulunan Arano’nun neredeyse iki hafta önce öldürüldüğünü düşünüyor. 

HİROYUKİ SAMPEİ TUTUKLANDI

Polisin ulaştığı bilgilere göre, Arano ve Sampei Twitter üzerinden konuştuktan sonra , Japonya’nın İbaraki ilindeki bir tren istasyonunda buluştular. Sampei, Arano’yu istasyondan aldıktan sonra aynı şehirdeki villasına götürdü. Sampei, Arano’yu kaçırma ve hapsetme şüphesiyle tutuklandı. 

Japan Today’in haberine göre Sampei polise Arano’yu villasına götürdüğünü itiraf etti, ancak genç kadını villada kalmaya zorladığı iddiasını reddetti. Sampei ayrıca, Arano’yu kısa süreliğine kelepçelediğini ama bunu onun rızasıyla yaptığını öne sürdü.

Arano’nun cep telefonunun Sampei’nin villasında bulunduğu tespit edilirken; Sampei polise porno yıldızı Arano’nun villasından ayrıldıktan sonra nereye gittiğini bilmediği iddiasında bulundu.

ARANO’NUN DİL KEMİĞİNDE KIRIK BULUNDU 

21 Haziran’da yayınlanan otopsiye göre, Arano’nun dil kemiğinde kırık bulundu. Polisler Arano’nun boğularak öldürülmüş olabileceğini düşünüyor. Tutuklanan Sampei’nin soruşturması hala devam etmekte.