CHP’de 31 Mayıs’ta ataması yapılan, 4 Haziran sonrasında da görevinin sona erdiği açıklanan Zafer Partili Gökşen Anıl Ulukuş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için çalışmaya devam ediyor.

T24'ten Eray Görgülü'nün haberine göre, Ulukuş’un resmen görevden alınmasına karşın Kılıçdaroğlu ile diyaloğunun devam ettiği ve zaman zaman Kılıçdaroğlu’na danışmanlık yapmaya devam ettiği iddia edildi. Genel Merkez’e sık sık gidip Kılıçdaroğlu ile görüşen Ulukuş’un zaman zaman dosya hazırlayarak sunduğu da belirtiliyor.

İddialar ile ilgili konuşan Ulukuş, resmi bir danışmanlık görevinin bulunmadığını ancak Kılıçdaroğlu ile görüşerek bilgilendirmeye devam ettiğini söyledi.

"CEZAEVİ ZİYARETİNİ ORGANİZE ETTİM"

Aykırı’nın Genel Yayın Yönetmeni Batuhan Çolak ile Muhbir’in yöneticisi Süha Çardaklı’nın sığınmacılarla ilgili haberleri nedeniyle tutuklanmasının ardından süreçle ilgili Kılıçdaroğlu’nu bilgilendirdiğini belirten Ulukuş, “Görüşmemizin ardından cezaevi ziyaretini organize ettim. CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir de, Çolak ve Çardaklı’yı ziyaret etti” dedi. Çolak ve Çardaklı ile ilgili süreci takip ettiklerini kaydeden Ulukuş, “Bir gelişme oldukça Genel Başkanımızı bilgilendiriyorum” dedi.

RESEPSİYONA KATILDI

Ulukuş, Kılıçdaroğlu ile görüşerek geçtiğimiz günlerde tezkereyi protesto amacıyla “Yabancı Asker Postalı İstemiyoruz” etkinliği düzenlediklerini de anlattı. Ulukuş, etkinlikle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada da “Bugün Ankara’da “Tam Bağımsız Türkiye” dedik. Emperyalizmin hiçbir şekline, hiçbir zaman boyun eğmeyeceğimizi ifade ettik. Emperyalizm hangi rengiyle, hangi bayrağıyla gelirse gelsin. Emperyalizme karşı 6 okumuz ve onu tutan Türk gençliği daima var olacaktır” ifadesini kullandı. Ulukuş, CHP’nin Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla düzenlediği resepsiyona da katıldı.