Ankara’da 21 yaşındaki Dilan Melis Güvenç, ehliyet almak için gittiği Aile Hekimliği'nde doktordan rapor alamadı. Doktor, Güvenç’in kan tahlillerinde uyuşturucu tespiti nedeniyle rapor vermeyeceğini söyledi.

Uyuşturucu kullanmamış ve yakın zamanda kan tahlili vermemiş olan Dilan Melis Güvenç, e-Nabız üzerinden tahlillerini kontrol etti. Defalarca kez gidilmiş hastane ve tahlil kayıtlarının kendisine ait olmadığını anlayan Melis Güvenç, polise başvurdu.

Patrolardünyasından Edanur Aktürk Aykol'un haberine göre; Güven, karakolda silahlı yaralamaya tanıklık ettiğini ve ifade verdiğini öğrendi. Polisler ve Güvenç, kendi kimliğiyle karakola ifadeye gelen 17 yaşındaki I. N. E.’yi kamera kayıtlarından tespit ettiler.

Tahlil Sonuçları

PAVYONDA ÇALIŞTIRILAN KÜÇÜK KIZ KARAKOLA GETİRİLDİ

Güvenç e-devlet üzerinden sigortasını da kontrol ettiğinde, kadınların istismarı ile gündeme gelen pavyon olarak bilinen gece kulüplerinde çalışıyor gösterildiğini öğrendi.

Savcılığa suç duyurusunda bulunan Güvenç, bir hafta önce karakola ifade vermek üzere çağırıldı. Üzerinde Güvenç’in kimlik fotokopisi bulunan 16 yaşındaki B.K. CİMER şikayeti üzerine karakola getirildi.

Sgk Kayıtları(1)

"KİMLİK FOTOKOPİSİ BANA AİT DEĞİL"

Ankara’da gece kulübünde 18 yaşının altında çocuk çalıştırıldığını öğrenen bir vatandaşın CİMER şikayeti üzerine Çocuk Şube ve Ahlak Şube tarafından alınan B.K.’nın üzerinde Güvenç’e ait çıkan kimlik sorulduğunda B.K., “Bu kimlik fotokopisi bana ait değil. Bir abla verdi” dedi.

Şikayet

MAĞDUR DİLAN MELİS GÜVENÇ YAŞADIKLARINI ANLATTI

İfade veren ve iki dosyanın birleştirilmesini talep eden mağdur Dilan Melis Güvenç “Kimliğimi 2020 yılında bir kez kaybetmiştim. Gerekli bildirimleri yapıp yeni kimliğimi çıkarttım. Ben elimden geleni yaptım. Kızı benim ismim ve soy ismimle yazılan senet ile orada tutuyorlarmış. Yapabileceğim başka bir şey yok. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum ” dedi.

Çocukların korumaya alınıp alınmadığı dair bir bilgi, haberde belirtilmedi. Kaynak için tıklayın.