"Taktik Mania Plus" isimli YouTube kanalında program yapan Nevzat Dindar ve Alper Mert, canlı yayın sırasında gazeteci Murat Ağırel'i tehdit etti.

Programın yorumcularından Nevzat Dindar, "Murat Ağırel, ayağını denk al. Açık ve net söylüyorum. Gazetecilik yap, amenna. Bu yönünü kimse eleştiremez. Ama yaptığın son dönemdeki paylaşımlar ve Galatasaray’ı işin içine çekme çaban yakışıksız. Cumhuriyet’i kullanman da kabul edilebilir değil" dedi.

"BİR BAKMIŞSININIZ SELANIZ OKUNUYOR"

Diğer yorumcu Alper Mert ise Ağırel'e seslenerek, "Bunu senden isteyenlere gerekli duruşu sergilemeni bekliyoruz. Belli ki bunu senden isteyenler var. Son bir şey söyleyip kapatıyorum. Arkadaşlar unutmayın, evden Galatasaray’ın cenazesi diye gidersiniz, Galatasaray bir bakmışsınız sizin selanızı okutuyor" dedi.

AĞIREL: HİÇBİR KARŞISINDA BOYUN EĞMEDİM

Yayının tehdit içeren kesitini X hesabından paylaşan Ağırel, şunları yazdı:

"Gördüğümü yazarım, araştırıp anladığımı anlatırım. Kimseye de sormam. Kovulurum yine yazarım, anlatırım. Kağıdım kalmaz duvara taşa yazarım.

Ben gazetecilikten hiçbir güç karşısında boyun eğmeden gerçeği anlatmayı anlıyorum. Gel gör ki sonunda canlı yayında ölümle tehdit ediliyorum.

Hodri meydan. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Sizin bir hesabınız varsa milletin de hesabı var."

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Murat Ağırel, geçtiğimiz günlerde Tuzlaspor’un maç biletlerinin geçen yıl ve bu yıl Passolig’de 17 bin, 21 bin, 35 bin ve 50 bin TL gibi tutarlara satıldığını belirtmiş ve biletlerin satılmasına rağmen tribünlerin boş kaldığını ifade etmişti. Ağırel, Tuzlaspor maçları üzerinden dönen bahis iddialarını da gündeme getirmişti.

Ağırel Tuzlaspor'la ilgili iddiaları konusundaki gelişmeleri incelerken, Tuzlaspor'un oyuncularının tamamının Eyüpspor'a satılmasını dikkat çekici bularak, isim olarak Galatasaray Kongre Üyesi ve Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya denk geldiğini aktardı. Ağırel, yaptığı görüşmeyi köşesine taşıdı.