SPOR

Galatasaray, Falcao ile olan sözleşmenin feshedildiğini açıkladı

Galatasaray, Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao'nun sözleşmesinin karşılıklı şekilde feshedildiğini duyurdu.

Abone Ol

Galatasaray Kulübü, Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao'nun sözleşmesinin karşılıklı anlaşılarak feshedildiğini açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Radamel Falcao Garcia Zarate ile şirketimiz arasındaki sözleşmeler karşılıklı olarak sonlandırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'a 2019-2020 sezonu başında transfer olan ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle beklentileri karşılayamayan Falcao, tüm kulvarlarda çıktığı 43 maçta 20 gol kaydetti.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Profesyonel futbolcu Radamel Falcao Garcia Zarate ile şirketimiz arasındaki sözleşmeler karşılıklı olarak sonlandırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. <a href="https://t.co/hlv5SXiO6P">pic.twitter.com/hlv5SXiO6P</a></p>&mdash; Galatasaray SK (@GalatasaraySK) <a href="https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1432833136883290112?ref_src=twsrc%5Etfw">August 31, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>