Nijeryalı kanat oyuncusunun, devre arasında takımdan ayrılmasının kesinleştiği bildirildi.
Lookman, Şampiyonlar Ligi'ndeki Marsilya maçında oyundan alınırken teknik direktörünün kendisine fiziksel müdahalede bulunması ve sonrasında yaşanan gerilim nedeniyle Atalanta ile bağlarını kopardı.
Sosyal Medyadan Ayrılık Sinyali
20 yaşındaki Lookman, dün itibarıyla sosyal medya hesabında Atalanta'yı takip etmeyi bıraktı ve İtalyan kulübündeki tüm fotoğraflarını kaldırdı. Bu hamle, İtalyan basınında "Ocak ayında ayrılık kesinleşti" şeklinde yorumlandı.
-
Osimhen Devrede: Galatasaray yönetimi, Lookman ile kulübü arasındaki krizi fırsata çevirmeyi amaçlıyor. Lookman'ın vatandaşı ve Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Osimhen'in, Lookman'la her gün görüşerek kulüp hakkında bilgi verdiği öğrenildi.
-
Transfer Hedefi: Piyasa değeri 40 milyon Euro olan Lookman için Galatasaray'ın, yaz döneminde planlanandan daha uygun bir bedel olan 15 milyon Euro civarında bir teklif yapması bekleniyor. Sarı-Kırmızılı yöneticiler, milli arada İtalya'ya giderek Atalanta ile masaya oturmaya hazırlanıyor.





