Fethiye Belediyesi, ilçe genelinde üstyapı çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda elektrik hatlarının yer altına alınmasının ve enerji güçlendirme işlemlerinin tamamlandığı Ali Gaffar Okkan Caddesi’nde üstyapı çalışmalarına başladı.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, bölgedeki esnafın sorunlarının çözüme kavuşması için ADM şirketiyle bir dizi görüşme gerçekleştirmişti. Bölgede artan güç talebi, bundan kaynaklı sık yaşanan elektrik kesintileri ve hatların yer altına alınmasını kapsayan çalışma, ADM şirketi tarafından tamamlandı. Fethiye Belediyesi iş birliğinde gerçekleşen çalışmalar sonrasında bölgeye parke taşı döşenmeye başlandı.  

KARACA: “İŞLETMENLERİN SIKINTILARINA KULAK VERDİK”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Gaffar Okkan Caddesi ve civarında yeni işletmelerin, yapıların elektrik aboneliği noktasında yaşadığı sıkıntılara kulak verdik. Şirket yetkilileriyle görüşmelerimiz sonucunda Fethiye’mizin dört bir yanında olduğu gibi bu bölgedeki elektrik hatlarının da yer altına alınması ve enerji güçlendirme çalışmaları tamamlandı. Altyapı çalışmasının tamamlanmasının ardından Belediyemiz üstyapı parke döşeme çalışmalarına başladı. Fethiye’mizde halkımızın gerçek sorunlarına çözüm getirmeye devam edeceğiz” dedi.