Fenerbahçe-Konyaspor maçının ardından bazı sarı lacivertli taraftarlara, 6222 sayılı kanun kapsamında seyirden men cezası tebliğ edildi. Fenerbahçe Kulübü, yaşananlarla ilgili resmi siteden bir açıklama yaparak, konuyla ilgili olarak Fenerbahçeli avukatların devreye girdiğini duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü, Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği ile birlikte 40 Fenerbahçeli avukatın sürece dahil olduğunu söyledi ve tebligatı alan taraftarların kulüple iletişime geçmesini talep etti.

Fenerbahçe Kulübü’nden şu açıklama yapıldı:

“Fenerbahçemizin geçtiğimiz hafta sonu Arabam.com Konyaspor ile oynadığı maçta tribünlerde yaşanan bazı tezahüratlar sonrasında taraftarlarımıza 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair kanun kapsamında “spor müsabakalarını seyirden men” tebligatları gelmeye başlamıştı.

Süreci yakından takip eden Kulübümüz, resmi akredite derneklerimizden biri olan Hukukçu Fenerbahçeliler Derneğimiz ile koordineli olarak çalışmalara başladı. Bu bağlamda ülke genelindeki 40 Fenerbahçeli avukatla hukuki destek verilmektedir. Değerli taraftarlarımızın, kendilerine gelen tebligatlar ile ilgili hukuki sürecin takibi için aşağıda yer alan mail üzerinden bizimle iletişime geçmelerini rica ederiz.

Taraftarlarımızın bilgisine sunarız.

Mail: [email protected]