Erzurum Haberleri

erzurum haberleri ve güncel erzurum gelişmeleri, erzurum ile ilgili tüm video, erzurum fotoğrafları ve erzurum haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


YEREL

Erzurum'un Aziziye ilçesinde yayaya çarpıp ölümüne neden olan tır sürücüsü 2 yıl 6 ay hapse mahkum edildi.

SPOR

Galatasaray Spor Kulübü yüzücüsü ve Mersin Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcusu 19 yaşındaki Nisa Gül Serdar, küçük yaşta enerjisini atmak...

YEREL

Erzurum'da üniversite kampüsünde çıkan kavgada 1'i ağır 2 öğrenciyi kesici aletle yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

GÜNDEM

Erzurum’da Atatürk Üniversitesi Kampüsü’nde çıkan kavgada 4 kişi yaralandı, 10 şüpheli gözaltına alındı.

Genel

Erzurum'un Oltu ilçesinde, Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle tedavi gören kişi yaşamını yitirdi.

YEREL

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Palandöken'de Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilenler, nisanda kayak yapmanın keyfini yaşadı.

ERZURUM

Erzurum'da her seçimde AKP'ye oy veren ve "Reisi yedirmeyiz" diyen köy, bu seçimde iktidar partisini boykot ederek sandığa gitmedi.

GÜNDEM

AKP; Erzurum'un merkez ilçesi Aziziye ile Karaçoban ve Çat'ta "geçersiz oylar ve tutanaklarda hata olduğu" iddiasıyla oyların yeniden sayılmasını istedi.

ERZURUM

Erzurum'un Uzundere ilçesinde yaşanan şiddet olayları, bölgede büyük endişe ve kargaşaya neden oldu. MHP taraftarları ile BBP seçmenleri arasında başlayan...

YEREL

Erzurum, Ardahan, Ağrı ve Kars'ta kar yağışının ardından soğuk hava yaşamı olumsuz etkiliyor.

YEREL

Samsun'da motosiklet kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 34 yaşındaki Ali Kara'nın organları, 5 hastaya nakledilecek.

YEREL

Erzurum'da ramazana özel aralarında 14. yüzyıla ait eserlerin yer aldığı yazma eserler sergisi izlenime sunuldu.