GÜNDEM

Erzurum’da AKP’li belediye çalışanları, MHP bayrakları asarken görüntülendi

Palandöken'de yapılacak MHP mitingi öncesi zabıtalar,  MHP bayrakları asarken görüntülendi.

Abone Ol

Halk Tv’de yer alan habere göre, AKP'li Erzurum Büyükşehir Belediyesi çalışanları Palandöken'de yapılacak miting öncesi MHP bayrakları asarken görüntülendi. Tepki gösteren vatandaşlar 'Paramız nereye gidiyor' diye isyan etti.

Çeşitli illerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaretleri öncesi asılan CHP bayrakları toplatılırken, Palandöken'de MHP mitingi öncesi AKP'li belediye tarafından etrafın MHP bayrakları ile donatılması vatandaşlar tarafından tepki aldı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ordu ziyareti kapsamında gerçekleştirdiği "Gençlik Buluşması"na ait afişlerin belediye zabıtaları tarafından yırtılmasının ardın afiş skandalları ardı ardına gelmişti.

Çeşitli illerde CHP bayrakları AKP'li belediyelerce indirilmesinin bir adım ötesi ise Elazığ'da Kılıçdaroğlu ve CHP lehine afiş hazırlatılması ve asılması olmuştu.

En son CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Elazığ ziyareti öncesi bilboardlara Kılıçdaroğlu ile CHP'li vekilleri hedef gösteren afişler yerleştirildi.

Afişleri hazırlayan şirket ise skandal bir açıklama yaparak "Bilboard'larda yer alan afişlerin baskısı, Cumhur İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin talebiyle şirketimiz tarafından yapılmıştır" demişti.