İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Sözcü TV’de katıldığı programda TOKİ Başkanı Ömer Bulut yönelik eleştirileri sonrasında program sunucusu TOKİ Başkanı'na programa bağlanma çağrısı yaptı.

İmamoğlu ise program sunucusuna tepki göstererek "Kusura bakmayın TOKİ Başkanı sizin için ne ifade ediyor bilmiyorum ama TOKİ Başkanı bir gün isterse KİPTAŞ Genel Başkanıyla oturur konuşur. Sanem Hanım kusura bakmayın ikidir tekrar ediyorsunuz yarın öbür gün İstanbul Belediye başkanı ya da adayıyla konuşacak olan kişi o değildir. Sizin üzerinizden pirim yapmaya çalışıyordur. Yarın öbür gün bir yerden yanıt verir. İşine baksın. Bence yanlış bir anons yaptınız, onu da söyleyeyim" dedi.

İmamoğlu’nun sözlerine Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Üyesi Oktay Saral, sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Saral yaptığı paylaşımda söz konusu programın kesitinin olduğu videoyla birlikte İmamoğlu’na hakaretler yağdırarak, "Sen TOKİ Başkanının ne muhatabı olabilirsin ne de tırnağı...Kibir abidesi cüce, kıt beyinli, Trabzon'un yüz karası müptezel!" dedi.