AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dondurma yediği Üsküdar'daki dükkanda bir yurttaş, bacak bacak üstüne atınca koruma tarafından uyarıldı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Üsküdar Beylerbeyi'nde bir dondurmacıya uğrayıp, dondurma yedi. Burada Erdoğan'ın karşısında bacak bacak üstüne atarak oturan bir yurttaş, Erdoğan'ın koruma müdürü Muhsin Köse olduğu söylenen kişi tarafından oturuşunu düzeltmesi için ikaz edildi.

YURTTAŞ UYARININ ARDINDAN OTURMA ŞEKLİNİ DEĞİŞTİRDİ

Eliyle kadına işaret eden koruma müdürünün ardından yurttaş oturma şeklini değiştirdi. Bu sırada Erdoğan dondurmasını yemeye devam etti.

"HALKTAN TÜMÜYLE KOPTUN ERDOĞAN"

Duruma tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Halktan tümüyle koptun Erdoğan. Gençler arasına gidiyorsun, güya dondurma yiyeceksin. Korumalar bacak bacak üstüne atan genç kadını uyarıyor. Erdoğan ve halk tiyatrosundan ancak bu kadarı olabiliyor. Anlamıyorsun gençleri, zorlama. Gerçi bu aralar kimseyi de anladığın yok" paylaşımında bulundu. https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1401934937020846084?s=20