Yüksek karlı fon vaadiyle dolandırılan futbolcular arasında yer alan Emre Belözoğlu, Anadolu Ajansı'na konuştu. Emre Belözoğlu, neden Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'a güvendiğini açıkladı.

 

Emre Belözoğlu, mağdur olduğu ve kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık davasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:"Biz bir bankacılık işlemi yapacağımızı düşünerek, kuzenim vasıtasıyla bir yatırıma giriştik. Daha sonra işin ikinci, üçüncü gününde renginin değişmesine şahit olduk. Bize bankacılık işlemi yapıldığına dair kağıtlar verildi. Biz yine de buna güvenmedik ve bankaya kendisini şikayet ederek, bankanın müfettişlerini getirttik. Daha sonra da polislerin gelmesini isteyerek hukuksal haklarımızı kullandık. Şu an bu sürecin takipçisiyiz. Ne yazık ki popülist bir şekilde, insanların acılarından, yaşamış oldukları sıkıntılarından beslenen bir güruh var. Onlara söyleyebileceklerim, Allah onlara vicdan versin. Burada bir süpermarket çalışanı değil, bir banka müdürünün, bankacılık işlemi yaptığını söyleyerek, elimize bankanın kendi ürettiği kağıtlarla vermiş olduğu şeylere inandık. Onun dışında söyleyecek bir şeyim yok."

 

4 MİLYON 292 BİN DOLAR KAPTIRMIŞTI

Seçil Erzan'a 4 milyon 292 bin dolar para kaptıran Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, olayı kendisinin ortaya çıkardığını iddia etmişti. Belözoğlu, Fatih Terim'in bilerek olayın içinde olmadığını da söylemişti.