Deprem felaketinin ilk gününden itibaren tüm birimleri ile teyakkuza geçen Elmadağ Belediyesi, gıdadan giyime, battaniyeden ısıtıcıya, konteynerden seyyar tuvalete pek çok farklı ihtiyaç malzemesini koordineli bir şekilde afet bölgesine ulaştırıyor. Belediye ekipleri, bir yandan da Elmadağ ilçesine gelen depremzede yurttaşları tek tek ziyaret ederek, ihtiyaçlarını gideriyor.

Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, “Ülkemizde meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle, hem deprem bölgelerinde hem de Elmadağ İlçemize gelen depremzede vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyor, belediyemizin tüm birimlerince, Kaymakamlığımız ve Elmadağ halkı olarak, kimsesiz ve yalnız hissetmemeleri için tüm imkanlarımızla, her an onların yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Başkın Aşkın, depremzede yurttaşlara yardım eli uzatan ekip arkadaşlarına ve ilçe halkına teşekkür ederek, "Bu vesile ile ilk günden itibaren gece gündüz demeden, büyük bir dayanışma örneği gösteren, deprem bölgesine yardımlarını esirgemeyen, katkıda bulunan tüm hemşerilerimize ve çalışma arkadaşlarımıza  yürekten teşekkür ediyorum" diye konuştu.