CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üsküdar’da bugün yapılan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Bekardere Islahı ve Çengelköy Çevre Projesi Temel Atma Töreni’ne katıldı.

Törenin ardından İmamoğlu, ilçedeki Kısıklı Mahallesi’nde bulunan Yuvamız Çocuk Etkinlik Merkezi’ni ziyaret etti.

İmamoğlu’na CHP'nin Üsküdar Belediye Başkan adayı Sinem Dedetaş da eşlik etti.

Ekrem İmamoğlu, yaklaşan yerel seçimlere ilişkin “Görecekler, Cumhuriyet tarihi bu kadar temiz, bu kadar ahlaklı, bu kadar erdemli ama aynı zamanda saldırılara karşı bu kadar dirençli, muhafız gibi bu şehri yöneten ve koruyan, yine 16 milyondan güç alarak bu kadar kararlı, kimseden icazet almadan, kimsenin tensiplerini beklemeden tam yol ileri diyecek bir kampanyayı ve anlayışı, siyaset ruhunu bizimle yaşayacak ve görecek. Çok iddialıyız” değerlendirmesini yaptı.

İmamoğlu, yerel seçimlerde AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın evinin bulunduğu Üsküdar’a ilişkin de “Eminim ki o da (Erdoğan) çok mutlu olacak 31 Mart’ta. Sinem Hanım’ın başkanlığında mutlu bir Üsküdarlı olacak, bütün Üsküdarlıların mutlu olacağı gibi. Zaten temel amacımız, bir kişiyi bile dışarıda bırakmamak, herkesi mutlu etmek. Bu bağlamda Sayın Cumhurbaşkanı’nın da mutlu olacağı bir 31 Mart seçimine hazırlıyoruz” diye konuştu.