2014 yılından beri Türkiye’de yurttaş haberciliği başta olmak üzere gazeteciliğin farklı alanlarında önemli işlere imza atan dokuz8HABER, video ve canlı yayın editörü olarak çalışacak çalışma arkadaşı ile "Haber Editörü", "Video-Yayın Editörü" ve "Proje Koordinatörü" olarak yetiştirilmek üzere dokuz8ATÖLYE katılımcılarını arıyor.

tv editörü (1)

VİDEO-CANLI YAYIN EDİTÖRÜ

dokuz8HABER’in Youtube başta olmak üzere sosyal medya mecraları için canlı yayınlar ve video üretiminde görev alacak TV Editörü arıyoruz.

Temel Görev ve Sorumluluklar

  • Canlı yayın ve video üretimi
  • Program takibi, konuk organizasyonu
  • Haber yazımı ve canlı yayın editörlüğü

Aranan Özellikler

  • Teknik ve tasarım yönü güçlü
  • Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyimli
  • Kurgu ve canlı yayın araçlarına hakim

Başvuru için niyet mektubunuzu ve özgeçmişinizi mail@dokuz8haber.net adresine “TV Editörü” konu başlığı ile gönderebilirsiniz. Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023’tür. Başvurular, son başvuru tarihinden önce sırayla değerlendirilecek ve yalnızca ön elemeyi geçen adaylarla iletişime geçilerek görüşme yürütülecektir.

staj-1

DOKUZ8ATÖLYE'DE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

"Haber Editörü", "Video-Yayın Editörü" ve "Proje Koordinatörü" olarak kendisini geliştirmek isteyen stajyerler arayan dokuz8HABER, 3 ay sürecek Burslu Staj Programı için de başvurularını açtı. Katılımcılar, dokuz8AKADEMİ tarafından düzenlenen online ve yüz yüze eğitimlere katılmaya hak kazanacak ve programı tamamlayanlara sertifika verilecek.

Başvuru için niyet mektubunuzu ve özgeçmişinizi [email protected] adresine “Staj Programı” konu başlığı ile gönderebilirsiniz. Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023’tür. Başvurular, son başvuru tarihinden önce sırayla değerlendirilecek ve yalnızca ön elemeyi geçen adaylarla iletişime geçilerek görüşme yürütülecektir.