Gazeteci Barış Terkoğlu, geçtiğimiz haftalarda Dilan Polat davasının eski savcısının emekli olduğunu duyurdu. Terkoğlu, bugün de X hesabından savcı G.K'nin dijital materyallerine incelenmek üzere el konulduğunu açıkladı. Terkoğlu, G.K'ye açılan soruşturmalardan birinin de 'sızıntı iddialarıyla' ilgili olduğunu hatırlattı. Terkoğlu'nun paylaşımı şöyle:

Dilan Polat dosyasıyla son dönemde sıkça gündeme gelen ve hakkındaki haberlerin ardından emekli olan savcı G.K ile ilgili olarak kritik bir gelişme yaşandı. Savcı G.K. hakkında birden fazla HSK soruşturması açılmıştı. HSK kaynaklarının verdiği bilgiye göre, soruşturma kapsamında savcı G.K.’nın telefon, bilgisayar, tablet gibi dijital materyallerine incelenmek üzere pazartesi günü el konuldu. G.K. hakkındaki soruşturmalardan biri sızıntı iddialarıyla ilgiliydi.

Screenshot 2024 01 24 At 15 24 51 (1) X'te Barış Terkoğlu Dilan Polat Dosyasıyla Son Dönemde Sıkça Gündeme Gelen Ve Hakkındaki Haberlerin Ardından Emekli Olan Savcı G.k Ile Ilgili Olarak Kritik Bir Gelişme Yaşandı.[...]