Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından yaraların sarılması için çalışmalarına devam eden Turgutlu Belediyesi, Spor Akademisi bünyesinde yeni bir proje başlattı. Projeyle, deprem bölgesinden Turgutlu’ya gelen depremzede çocuklar için Spor Akademisi'ndeki kurslar ücretsiz olacak. Hayata geçirilen proje hakkında bilgi veren Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı ve Turgutlu Belediyespor Başkanı Fırat Honaz, şunları söyledi:

Turgutlu Belediyesi olarak deprem felaketinin açtığı yaraları hep birlikte sarmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda yeni bir çalışma başlatarak Spor Akademi’miz bünyesinde aktif olan kurslardan çocuklarımızın ücretsiz olarak yararlanmalarını sağlayacağız. Çocuklarımız gülsün diye elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Bu felaketi de hep birlikte atlatacak, birlikte iyileşeceğiz.”

Başvuruların Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası 7’nci katında yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne 09.00-12.30 ve 13.30-17.00 saatleri arasında yapılacağı kurslar hakkında ayrıntılı bilgi 0236 313 21 22 numaralı telefon üzerinden alınabilecek.