Turgutlu Belediyesi, depremzedelerin barınma ihtiyaçlarını gidermeye yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, afet bölgesinde kurulacak konteyner kentte oluşturulacak ‘Turgutlu Sokağı’ için çalışmalar devam ediyor.

Turgutlu Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından en çok hasar alan bölgelere konteyner desteği sağlayacak. Deprem bölgesine kurulacak olan konteyner kentte ‘Turgutlu Sokağı’ oluşturulacak. Üretimi tamamlanan konteynerler deprem bölgesine sevk edilecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın da Başkan Yardımcısı Evren Erbaş ile birlikte, ‘Turgutlu Sokağı’ konteyner üretim çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Akın çalışmalara ilişkin, “Deprem bölgesinde oluşturacağımız ‘Turgutlu Sokağı’ konteyner çalışmalarımızın devam eden üretimini yerinde inceledik. Barınma ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olan bu çalışmamızla bölgedeki vatandaşlarımıza yaşam alanı kuracağız. Tüm imkanlarımızla depremzedelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu süreci dayanışmayı büyüterek aşacağız” dedi.