CEYLANPINAR

Ceylanpınar ilçesinde esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştiren DEM Parti Belediye Eşbaşkan Adayları Rahşan Yazar ve Uğur Kahraman seçim çalışmalarını daha sonra kırsal mahallelerde sürdürdü. Işıklar mahallesinde yurttaşlar tarafından coşkuyla karşılanan adaylar burada çat kapı ev ziyaretleri yaptı.

SURUÇ

Eşbaşkan adayları Ayten Kaya ve Müslüm Baran’nın seçim çalışmalarına günün erken saatlerinde başladığı Suruç ilçesinde Hayvan Pazarı ziyaretinin ardından Sarayaltı Mahallesi ve Dikili Mahallesinde esnaf ziyaretleri yapıldı. DEM Parti ilçe yöneticileri ile kalabalık bir gönüllü çalışma grubunun eşlik ettiği adaylar gittikleri her yerde coşkuyla karşılandı. İlçe merkezinde kurulan stantta gün boyu DEM Parti’ye ait  broşür ve afiş dağıtımı devam etti. 

EYYÜBİYE

Eyyübiye ilçesinde ki çalışmalara Riha Büyükşehir Belediye Eşbaşkan Adayı Gülşen Özer’de katıldı. Özer, Belediye Eşbaşkan adayları Adalet Eriş ve Halil Akbaş ile birlikte Tûmpa ve Kaplan kırsal mahallelerinde yurttaşlarla bir araya geldi. Seçim heyecanın hissedildiği mahallelerde birçok yurttaş DEM Parti belediyeciliğini beklediklerini dile getirdi.

HALİLİYE

Bir diğer Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Celalettin Erkmen ise Haliliye ilçesindeki çalışmalara destek verdi. Haliliye Belediye Eşbaşkan Adayı Sema Ateş ile birlikte Eczacılar Odası’nı ziyaret eden Erkmen, buradan da Toptancılar Sitesi’ne geçti. Site esnafının yaşadığı sorunları dinleyen heyet, esnafların görüş ve önerilerini dinledi. Heyetin esnaf ziyaretleri devam ediyor. İlçede ikinci bir çalışma grubu ise gün boyu Ahmet Bahçıvan İş Merkezi önünde stand açarak, el broşürü dağıtımı yaptı.

KARAKÖPRÜ

DEM Parti Karaköprü İlçe Yönetimi ve Karaköprü Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Maşuk Bölgesi Perşembe pazarında çalışmalarda bulunuldu. Kurulan standa halk yoğun ilgi gösterdi.